Betaling

Prisliste

 Fastligger

 
 

Hytter

Kontakt

 
 

Forside

Brochure

Oplevelser og aktiviteter   for børn

Prisliste

Kun for børn

Hytter

Thy Vikingemarked 11-12/7-20

Surf-Camp Middles

Web cam stranden

Vore nye campingvogne

Teltferie

Lejrskoler & træf

Cykel ferie

Fastligger brochuren

Restaurantens menukort

Store Campingdag

   

 

    

 
 

Logo, Nationalpark Thy

 

 

 

Hanstholm folder

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
En rideferie på Hanstholm Camping                              kan skræddersyes, så den passer lige præcis til dig og dine ønsker. Du kan låne en hest af os eller tage din egen med.
Du bliver indlogeret i en hyggelig hytte og skal selv stå for forplejningen. Vi har hytter med plads fra to personer og op til syv.

________

4-dages rideferie

Kort oversigt:

Dag 1: Indkvartering. Solnedgangsridt. Overnatning på Hanstholm Camping.

Dag 2: Dagsridt til Slette Strand inklusiv udendørs frokost ved Bulbjerg og gourmetmiddag på eksklusive Svinkløv Badehotel. Overnatning på ”Havblik”.

Dag 3: Dagsridt fra Slette Strand retur inklusiv formiddagskaffe på Svinkløv Badehotel og udendørs frokost ved Bulbjerg. Overnatning på Hanstholm Camping.

Dag 4: Formiddagsridt til Vigsø. Afrejse.

Pris pr. person inklusiv hytteophold og værelse samt forplejning:        kr. 5.400.-

      Program, klik her                  Hent Rideferie folder, klik her

_______

3-dages rideferie

Vi har udviklet en mini-rideferie, der afvikles over tre dage. Du bestemmer selv hvornår, men afvikles typisk fra fredag til søndag.
Du ankommer om eftermiddagen og bliver indlogeret i hytte. Derefter finder vi den rigtige hest til dig og slutter dagen med en solnedgangstur langs kysten på et par timer.
Næste morgen skal vi på langfart. Turen går til Hjardemål Klitplantage gennem Danmarks sidste Vildmark. Vi rider i det totalfredede område langs Vesterhavet og kommer helt tæt på flora og fauna. Undervejs får vi nogle gode galopstrækninger. Frokosten spises i det fri på udlagt depot i Hjardemål Klitplantage, og der er lagt vand-depot ud til hestene undervejs. Turen varer ca. syv timer og strækningen vi rider er omkring 55 kilometer.
Næste formiddag slutter vi opholdet med en tur ud i klitterne på et par timer.
Pris pr. person inklusiv hytteophold er kr. 2.195.-

Deltagelse på 3 eller 4 dags Rideferie kræver at du er en rutineret rytter der kan galopere for at kunne være med og følge med på rideferie. Kan du ikke følge med pga. manglende rutine, evner eller du vejer for meget, bliver du sat af holdet og du får ikke refunderet nogen penge. Guiden afgør dette suverænt, således de øvrige deltagere på holdet får en god tur og oplevelse og således det ikke er til fare for dig selv. Det er ikke ufarligt at ride på stranden, er du overvægtig og falder af, falder du tungere des mere du vejer, med risiko for at komme til skade og brække skulder, arme, etc.

Du skal oplyse følgende om alle ryttere; navn, højde, vægt, alder og ride erfaring. Vægtgrænsen for kvinder er 80 kilo og for mænd 95 kilo. Uden ride erfaring, dvs. du kan ikke sadle op, galopere og erfaringen, kan du ikke deltage på rideferie, du skal i stedet booke 2 timers urutineret tur.

 

Klik på linkene herunder for at se filmene om hestene

     
  Hestene på stranden i Nationalpark Thy  
     

 

Dagsprogram og priser

 

Hent Rideferie folder

 

Se billederne fra 4-dages rideferie klik her

 

 
 
Hanstholm-Camping.dk © 9/2022  made by Thy feriepark & Hanstholm Camping