Senior-træf på Hanstholm Camping.

 

Fra torsdag d. 25. – søndag d. 28. august 2011  -  Hanstholm Havn og Nationalpark Thy

 

Torsdag:       ankomst fra kl. 14.00

Kl. 19.00       Kaffe og hjemmebag i Café Terrassen. Vi viser filme om Nationalpark Thy, Danmarks første og største nationalpark, på storskærm i børnehuset.

 

Fredag:

Kl. 6.30         Afgang til fiskeauktionen på Hanstholm Havn.

                      Er I morgenfriske kan I opleve en bid af hverdagen på Nordeuropas største konsumfiskerihavn, Hanstholm Havn. Det er her de største og fleste spisefisk landes. Når kutterne i de tidligste morgentimer lægger til kaj, bliver fiskene kørt ind på samlecentralen, hvor de sorteres efter størrelse og vægt. Dernæst bliver de kørt videre til auktionen. Auktionarius dikterer slagets gang og den fiskeopkøber, som byder højest på fangsterne får fisken med hjem. Her handles alt fra hummer til haj og fra kuller til sej.

 

Kl. 14.00       Afgang til Nationalpark Thy.

                      I dag går turen til Danmarks største vildmark, Nationalpark Thy. Nationalparken har sin nordlige grænse i Hanstholm, hvor den strækker sig gennem det for længst totalfredede Hanstholm Reservat og mere end 50 kilometer sydover langs øde strande og gennem vilde klitplantager. Naturvejlederen fra Skov- og Naturstyrelsen fortæller undervejs om den helt unikke flora og om dyrelivet, som har fundet overlevelse her. En gåtur på omkring fire kilometer. Husk kaffe på kanden, kikkert og kamera!

                      Læs mere om Nationalpark Thy her: www.nationalparkthy.dk

 

Kl. 18.00       Vesterhavsbuffet i Café  Terrassen.

                      Hanstholm er storleverandør af frisk fisk til hele Europa, og det skal I selvfølgelig nyde godt af medens I er her. Ved denne dejlige fiskebuffet kan I nyde et hav af smagsoplevelser direkte fra havet til bordet. Spis hvad I kan af sild, laks, rejer, krabbekløer, fiskefileter og meget mere og slut af med lidt god ost. Dertil hjemmebagt brød, smør og forskellig salat.

 

Kl. 20.00       Olsen Banden i Jylland – filmaften i Caféen.

Endnu engang har Egon haft god tid i Vridsløselille til at lægge en snedig og helt igennem genial plan. Denne gang drejer det sig om en gammel bunker i Vestjylland, nærmere betegnet Hanstholm, hvor en tysk general skulle have gemt en skat. Den meget københavnske Olsen Banden tager af sted, men må sande at de bondesnu jyder ikke er sådan lige til at håndtere.

I samarbejde med Nordisk Film viser vi denne nr. 3 af de legendariske Olsen Banden film, som er optaget i Hanstholm og omegn. I får samtidigt udleveret et hæfte med kort, fotos og masser af informationer over hvor I finder Mads Madsens hus, Kællingdal og de forskellige bunkere. 

 

Lørdag:         På egen hånd i Hanstholm og omegn.

                      Gå i Olsen Bandens Fodspor og læg vejen forbi Museumscenter Hanstholm.

Kl. 14.00       Gå på skattejagt med GPS

Kan du lide natur, motion, spænding og at bruge hovedet, så er geocaching måske noget for dig. Geocaching er en moderne og populær form for skattejagt, hvor man bruger en GPS til at finde frem til de skatte, der er gemt i området.  Guide: Geocach nørd, Ole Hald.

Kl. 18.00       Lejrchefens grillbuffet i Café Terrassen.

                      Lørdag aften står der grill, grill, grill på menuen. Bent trækker i forklædet og trakterer med forskelligt lækkert kød direkte fra grillen. Revelsben, kylling, gode pølser, og hakkebøffer er på menuen. Dertil en frisk salatbar og hjemmebagt flute. Til dessert serverer vi gammeldags æblekage på makronbund til kaffen.

 

Søndag:        Tjek ud i løbet af dagen og tak for denne gang!

(PS! Vi kører i egne biler på udflugterne. Arrangér eventuelt fælleskørsel med naboen).